Nu kan föreningar och grupper hålla slutna medlemsträffar i DigiCare Tillsammans

Nyhet: Träffar endast för medlemmar

Att kunna hålla slutna möten har varit en av de mest efterfrågade funktionerna i DigiCare Tillsammans. Nu kan föreningar och andra grupper ha träffar och online-möten som är öppna endast för medlemmar.

Många, framför allt föreningar, har efterfrågat möjligheten att hålla träffar som endast deras medlemmar har tillgång till. Hittills har alla träffar varit öppna för alla i DigiCare Tillsammans. Men nu finns alltså möjligheten att hålla online-träffar bara för medlemmar.

En del av er som har varit i kontakt med oss har hört oss referera till arbetsnamnet ”föreningsmodul”. Vi kallar nu funktionen, kort och gott, för grupper. Tryck på ”Mina Grupper” från startsidan i appen DigiCare Tillsammans.

Även om det främst är föreningar som efterfrågat funktionen, så är den öppen för alla grupper och organisationer som har behov av att mötas. Exempel på förfrågningar är kommun som vill ha online-forum för grupper med psykisk ohälsa, företag som vill ha träffar för sitt affärsnätverk, bostadsrättsförening som vill ha styrelsemöten online.

Liksom tidigare, för de öppna träffarna, så ser ni hur många som anmält sig och får en deltagarlista. Deltagarnas identitet säkerställs med BankID. Vi har även uppdaterat våra widgets för att visa ett automatiskt uppdaterat kalendarium på er hemsida.

Kontakta oss om ni vill lägga upp er organisation i appen, det är kostnadsfritt. Ni blir synliga med logo, beskrivningstext och länk till er hemsida. Er förening och länk till er hemsida publiceras även i kalendariet på DigiCares hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *