DigiCare App för Digitalt Anhörigstöd

Tillsammans bryter vi isolering och ensamhet hos äldre


DigiCare App för Digitalt Anhörigstöd
Ditt företags hjälp behövs

Hjälp oss med den viktiga uppgiften att bryta isolering och ensamhet bland äldre under Covid19. Som samarbetspartner till DigiCare Tillsammans hjälper ni till att hålla tjänsten tillgänglig fritt till äldre i hela Sverige samt att sprida kunskap om den till målgruppen. Samtidigt profilerar ni ert företag i ett aktuellt och lovvärt sammanhang.

Isoleringen av riskgrupper under Covid19 har gjort det mer aktuellt och nödvändigt än någonsin att bryta ensamheten hos äldre.
Problemet förvärras ju längre isoleringen pågår och särskilt under sommaren, som kanske vanligtvis spenderas med vänner och familj, kan bli extra svår.

DigiCare Tillsammans är en prisbelönt tjänst för att bryta isoleringen hos äldre. Det är en matchningstjänst där äldre träffas online inom vitt skilda ämnen och områden, eller skapa egna träffar. Hjälp att komma igång med onlinemöten finns per telefon. Akutknapp. Säkerhet och identifiering med Bankid.Image Image Image

Vill du veta mer?


Kontakta Max Flodén direkt på 0705-116 117 eller [email protected]
Om du hellre vill att vi kontaktar dig kan du fylla i din epostadress eller telefonnummer i formuläret nedan, så hör vi av oss.


Jag vill bli uppringd!

Vi skyddar dina personuppgifter
Dina uppgifter används enbart för att ge dig information om omsorg från oss eller utförare. Du kan när som helst kontakta oss för att be oss radera dina uppgifter. Vår fullständiga policy för personuppgifter hittar du på www.digicareapp.se 
Genom att registrera dig samtycker du till att vi (Nordic DigiCare AB) samlar in och behandlar dina personuppgifter enligt ovan.


Om DigiCare
DigiCare är ett företag inom ehälsa och digitalisering.

Vår nya tjänst DigiCare Tillsammans syftar till att bryta isolering och ensamhet bland äldre, något som är extra aktuellt i Corona-tider.

Tjänsten DigiCare Anhörigstöd förbättrar kontakten mellan äldre, anhöriga och personal inom vård och omsorg. Vår app ger brukaren och dess anhöriga tillgång till relevant information, kommunikationsvägar och tjänster. DigiCare Anhörigstöd finns för Android och iPhone och går att ladda ner från Google Play och Apple AppStore.